Kérjen ajánlatot!
Mobil: +36 30 424 6225 email:nagy.zsolt(kukac)machinator.hu

Referenciáink

Lakásfelújítás befektetési céllal

Ha egy ingatlant kiadásra szán tulajdonosa, célszerű mérlegelnie néhány dolgot. Mindenek előtt a lakás adottságait figyelembe véve szükség lehet egy kis "ráncfelvarrásra", hogy az "kívánatosabb" legyen a potenciális bérlők számára. Tény azonban, hogy a lokáció, a környezet, a méret és a komfortszint alapvetően behatárolja a bérleti díj mértékét, ami pedig a megtérülés figyelembe vételével, az ingatlan felújítására szánt összeget.

Ez a lakás kitünő helyen van, jó paraméterekkel: csak egy kissé elavult, és a dizájn tekintetében is megérett a frissítésre. Az Akantusz Lakberendezési Stúdió által elkészített tervek megfeleltek a fenti elvárásoknak, remekül implementálták a lakás nehezen vagy egyáltalán nem megváltoztatható adottságait egy frissebb, modernebb stílusba, úgy hogy az egész karakterét alapvetően meghatározó íves barnák (belső ajtók, beépített szekrények, padlózat) visszatérő stíluselemként megjelentek az álmennyezetekben, beépített bútorokban, kárpitokban. A felújítás nem csak a falakon kivüli területeket érintette: a tulajdonos döntött a teljesen elavult elektromos hálózat cseréjéről, valamint klimatizáltatta az egész ingatlant, melynek alapcsövezése szintén falsík alá került. Az elvégzett munkák így a következők voltak:

teljes villamossági rekonstrukció, szárazépítés, klimatizálás, teljes burkolatcsere, festés és tapétázás, riasztó kiépítés.

A munkálatok gördülékeny elvégzését mestereink szaktudásán túl, a megbízónk rugalmassága és gyors döntései is segítették.A Szerzőről

Nagy Zsolt

Az ingatlanfejlesztés és üzemeltetés területén szerzett sokéves tapasztalatait már jónéhány ingatlanügylet valamint kivitelezés kapcsán sikeresen kamatoztatta. A személyes kapcsolattartást, az ügyféllel való folyamatos kommunikációt, a közös gondolkodást elengedhetetlennek tartja munkája során. Hitvallása szerint: az elégedett üzleti partner a leghatékonyabb reklám, és a vállalkozás fejlődésének nélkülözhetetlen letéteményese!


Scroll to Top