Kérjen ajánlatot!
Mobil: +36 30 424 6225 email:nagy.zsolt(kukac)machinator.hu

Referenciáink

Egy nem problémamentes lakásfelújítás

Ez a libakerti ingatlan az elmúlt időszakban folyamatosan ki volt adva, ami természetesen meg is látszott rajta. A tulajdonosok először csak a saját eszükre és tapasztalataikra hagyatkozva próbáltak a felújításba kezdeni, de miután sok olyan kérdés merült fel, melyekre ők nem is gondoltak, és amire kielégítő válaszuk sem volt, úgy döntöttek: megbíznak egy tervezőt a felújítás/átalakítás megtervezésére.

Az Akantusz Lakberendezési Stúdióval való közös gondolkodás aztán sokkal nagyobb ívű felújítást szült, mint ahogyan azt ügyfeleink a korábbíakban gondolták. Némi vízszerelésből, külső nyílászárócseréből és egyszerű tisztasági festésből

teljes villamossági rekonstrukció, fűtéskorszerűsítés, komplett nyílászárócsere, vízesblokk átépítés, teljes burkolatcsere, álmennyezet építés, festés és tapétázás

lett. A bontás/szerkezetépítés során sok kellemetlen meglepetéssel találkoztunk: a falszerkezetek csúsztatott zsalus rendszerben készültek, a vakolatok cementhiány miatt túlságosan málékonyak voltak, a strangok határolófalazata kötés nélküli szilikátból épült.

Tekintettel arra, hogy a DeNovo Home Kft. üzletpolitikája az ügyfelek maximális kiszolgálásán túl, a tervezhető költségekről szól, rengeteg "fejfájást" okozott a problémák leküzdése.

A megvalósításban nagyon sokat segítettek kitűnő szakembereink, de köszönet illeti a megrendelőinket türelmükért és a szomszédokat is - különös tekintettel az alsó szomszédokra, az átszakadt strangfal valamint egy valószínűsíthető csaphibából eredő leázással kapcsolatos hozzáállásukért!

Minden számbavéve azt hiszem, közösen, sikerült egy olyan lakást kialakítani, amely a világban bárhol megállná a helyét, mind dizájnban, mint funkcionalitásban, mind pedig a rendelkezésre álló terek maximális kihasználásában.

Büszkeséggel tölt el az is, hogy a lakás nagyszerűségén túl, sikerült a tervezett büdzsén belül tartani a költségeket, így bár nem ez volt a DeNovo Home Kft. üzleti értelemben vett legsikeresebb projektje, de újabb szép referenciamunkával, és újabb elégedett ügyféllel lettünk gazdagabbak.A Szerzőről

Nagy Zsolt

Az ingatlanfejlesztés és üzemeltetés területén szerzett sokéves tapasztalatait már jónéhány ingatlanügylet valamint kivitelezés kapcsán sikeresen kamatoztatta. A személyes kapcsolattartást, az ügyféllel való folyamatos kommunikációt, a közös gondolkodást elengedhetetlennek tartja munkája során. Hitvallása szerint: az elégedett üzleti partner a leghatékonyabb reklám, és a vállalkozás fejlődésének nélkülözhetetlen letéteményese!


Scroll to Top