lakásfelújítás betöltése

Kérjen ajánlatot!
Mobil: +36 30 424 6225 email:nagy.zsolt(kukac)machinator.hu

Szeretjük a kihívásokat, és ez a munka az volt; a javából!...Megbízóink kinőtték korábbi irodájukat, és egy nagyobb helyre szerettek volna költözni. A kialakítást nem bízzták a véletlenre: első találkozásunk alkalmával már nagyon komoly tervdokumentációt hoztak magukkal amit az Akantusz Lakberendezési Stúdió készített. A kivitelezést több faktor is nehezítette: egyrészt az ingatlan a belváros legforgalmasabb helyén található, így a parkolás/rakodás igazi kihívást jelentett, másrészt a feladat nagyságához képest szokatlanul rövid kivitelezési idő ált a rendelkezésünkre. Mindezt csak megkoronázta, hogy ez a bérlemény egy komplex irodaház része, így a nagy hanggal járó munkafolyamatokat csak éjszaka, vagy hétvégén lehetett végezni, miközben az ingatlan tulajdonosa, minden munkafolyamattal kapcsolatban egyeztetést várt el megbízónktól, és tőlünk. Az átalakítás szine minden szakterületet érintett:

falbontások és áthelyezések, belső nyílászárók cseréje, szárazépítészet, vízszerelés, hidegburkolás, melegburkolás, festés, klímatechnika...

Az ingatlan valós alaprajza, a villanyvezetékek, a gyengeáramú vezetékek, a fűtés- és vízcsővek helye a bérbeadó számára sem volt ismert, így különösen "izgalmas" feladat volt minden, az aljzatokat és a határoló falakat érintő átalakítás!

Hála alvállalkozóink szakértelmének és odaszánásának, a folyamatos konzultációknak mégis sikerült tartani a szűkös határidőket, komolyabb káresemény nélkül véigcsinálni a kivitelezést. Utólag is köszönet érte mindannyiójuknak!A Szerzőről

Nagy Zsolt

Az ingatlanfejlesztés és üzemeltetés területén szerzett sokéves tapasztalatait már jónéhány ingatlanügylet valamint kivitelezés kapcsán sikeresen kamatoztatta. A személyes kapcsolattartást, az ügyféllel való folyamatos kommunikációt, a közös gondolkodást elengedhetetlennek tartja munkája során. Hitvallása szerint: az elégedett üzleti partner a leghatékonyabb reklám, és a vállalkozás fejlődésének nélkülözhetetlen letéteményese!