Kérjen ajánlatot!
Mobil: +36 30 424 6225 email:nagy.zsolt(kukac)machinator.hu

Stíluskalauz

Glamour és időutazás a kádban

A hatvanas és ötvenes évek retróőrülete után a dizájnerek most még korábbi időkből merítenek ihletet: egészen a 20-as, 30-as évekig visszanyúlnak, hogy az art deco arisztokratikus formáit 21. századi környezetben értelmezzék újra.

Jaime Hayon meseszerű, a Bisazza új fürdőszobai vonalának tervezett kollekciója a 2011-es frankfurti ISH-n mutatkozott be. A spanyol dizájner nosztalgiája nem merült ki az art deco stílusú wc-k, mosdókagylók és kádak megalkotásánál, a kollekcióhoz tükrök, lámpák és székek is tartoznak. A harmincas évek glamourja egy kis skandináv beütéssel és feminin formákkal” - mondta a kollekcióról Hayon. Véleménye szerint egy otthon legfontosabb helyisége a fürdő, és éppen ezért nem rejtegetni, hanem mutogatni kell. A cél, hogy stílusos, saját identitással rendelkező része legyen a lakásnak. A fehér, fekete, platina és arany színekben rendelhető bútorokkal ezt nem lesz nehéz megvalósítani.Szakértőnk

Koch Noémi Mária

A lakberendezés területén tevékenykedik, több mint egy évtizede: számos magánlakás, üzlet, kereskedelmi szálláshely megalkotásában volt már része; mindig a megrendelők legnagyobb megelégedettségére. A legtöbb munkája Debrecenhez kötődik, de dolgozott már a fővárosban, Siófokon, sőt, külföldön: Romániában, Szlovákiában, Svájcban, Ausztriában vagy épp Belgiumban. Munkáiban a művészi önmegvalósítás helyett, a megrendelői igények maradéktalan kielégítésére, az élhető, a praktikus, az otthonos környezet kialakítására fekteti a hangsúlyt, mindig törekedve arra, hogy a végtermék stílusos, a külső szemlélőnek is vonzó, és megismételhetetlenül egyedi legyen.


Scroll to Top