lakásfelújítás betöltése

Kérjen ajánlatot!
Mobil: +36 30 424 6225 email:nagy.zsolt(kukac)machinator.hu

Ezek vagyunk mi!

Komplett lakásfelújítás, belsőépítészeti generálkivitelezés

Lakásfelújítás, átépítés előtt, általában az internetet bújuk, végigkérdezzük az ismerősöket, szomszédokat, hátha ismernek szakembert, kivitelezőt.
Aztán jöhet az ajánlatkérés, mert egy ajánlat, nem ajánlat, minden szakterületből szükséges legalább három. Minden kivitelezővel külön időpont egyeztetés, a munkás hétköznapokon, esetleg szabadnapkérés a munkahelyről, várakozás, ismerkedés. És még mindig semmi garancia nincs arra, hogy jó szakembert választottunk.
Még nehezebb kérdés, hogy ismerjük-e a belsőépítészeti kialakításhoz kapcsolódó technológiai sorrendeket, és a kivitelezők tudnak-e kultúráltan egymás mellett dolgozni, vagy az építés alatt folyamatosan egymásra mutogatnak, és egymásra hárítják a felelősséget a kivitelezési hibákért.
Azután meg kell szerveznünk azt is, hogy a kiválasztott szakemberek éppen ráérjenek. Különböző kivitelezőkkel dolgozva könnyen előfordulhat, hogy mire az egyik befejezi a dolgát, addigra a másik már elvállalt egy másik munkát, és ezért várnunk kell rá. Lehet, hogy az egyik kivitelezővel szerencsénk lesz, de a másik csak barbárkodik, ami dupla munkát jelent az elsőnek, és persze plusz költséget generál nekünk.
Ha magunk intézzük az építkezés lebonyolítását, készüljünk fel arra, hogy állandóan jelen kell lennünk, naponta ellenőriznünk és egyeztetnünk az ott dolgozókkal. Ha nem így teszünk, előfordulhat, hogy máshol találjuk a gépészeti kiállásokat, esetleg a falakat vagy éppen az ablakokat, mint a terven szerepel, esetleg más kellemetlen meglepetésekben lehet részünk

Mindezt elkerülheti, ha lakása felújítását, belsőépítészeti generálkivitelezését ránk bízza!

A tulajdonosi jelenlét persze akkor is kívánatos, ha generálkivitelezőként velünk dolgozik, de a folyamatok mindenképpen leegyszerűsödnek, mert:

  • Csak egy árajánlatot kell kérnie a teljes beruházásra.
  • Felmérünk mindent, és árajánlatot adunk, nem csak a munkadíjakra, de az anyagszükségletre is, illetve annak várható anyagi vonzatára.
  • Nem kell izgulnia a szakkivitelezők időbeosztása miatt sem, hiszen ennek flott megszervezése és lebonyolítása is a mi feladatunk.
  • Nem húsz emberrel, csupán eggyel kell állandó kapcsolatot tartania, vele kell elszámolni, rajta kérheti számon, ha valami nem tetszik és a mi kötelességünk kijavíttatni az esetleges hibákat. Egyszóval a gördülékeny minőségi munka a mi felelősségünk.

Vállalási területünk kizárólag Debrecenben és környékén és kizárólag az Akantusz Lakberendezési Stúdió belsőépítészeti tervei alapján!

Szolgáltatási árak

Mielőtt felújításba, átépítésbe kezd, gondolja végig a következőket: új építésű ház/lakás bekerülési költsége ma cca 450-500 ezer Ft/nm, nyilván telekár nélkül. Amikor komplett felújítást végzünk (az elektromos és a gépészeti elemeket is cseréljük), a kivitelezés első lépéseként gyakorlatilag visszabontjuk az épületet szerkezetkész állapotba. Ez 40-50%-os készültségnek felel meg! Innen építjük újra az ingatlant. Tehát komplett felújítás/átépítés esetén a négyzetméterenkénti kalkulált 200-250 ezer Ft-os költség nem ördögtől való! Ha ezzel tisztában vagyunk, akkor nem érhetnek meglepetések!
Kivitelezés, bármelyik szakágban, csak elfogadott költségbecslés, aláírt szerződés birtokában kezdődhet meg. Az árajánlat elkészítéséhez szükséges helyszíni egyeztetés, felmérés - sok esetben szakági tervezők/kivitelezők bevonásával, ami természetesen idő és költség. Emiatt a kapcsolatfelvételt követő első személyes találkozó alkalmával kiszállási díjat számítunk fel, melynek összege Debrecenben nettó 15.000,-Ft. FONTOS! Amennyiben a kivitelezéshez cégünket választják, abban az esetben a felmérés teljes összege jóváírásra kerül! A személyes egyeztetés követően készítjük el az írásos árajánlatot. Az árainkra árgaranciát vállalunk. Ennek az a lényege, hogy amennyiben nem merül fel semmilyen pótmunka, abban az esetben az általunk leírt ár semmilyen indokkal NEM emelkedhet! Amennyiben lakásfelújítást tervez, belsőépítészeti generálkivitelezőt keres, hívja a +36 30 424 6225-ös telefonszámot! Köszönjük,hogy megtisztel bizalmával!