lakásfelújítás betöltése

Kérjen ajánlatot!
Mobil: +36 30 424 6225 email:nagy.zsolt(kukac)machinator.hu

Lakásfelújítási kisokos Szakmai ismeretek, trükkök a lakásfelújításhoz

Aljzatkiegyenlítés szakszerűen

Az aljzatkiegyenlítés sokszor szükséges feltétele a burkolásnak. Linóleum, padlószőnyeg, laminált parketta vagy padlólapok burkolásakor rendkívül fontos része az úgynevezett rétegrendnek, hiszen a megfelelő kiegyenlítést elvégezve a kész burkolat lerakása megfelelő, a kívánt minőségű lehet.

Lakásfelújítási kisokos Burkolás

A fugázás szabályai, a fugázó anyagok használata

A kerámia burkolatok fugáinak az esztétikai megjelenésen kívűl kétségtelenül vannak funkcionális feladatai. A fugaszélesség és szín kérdésének tisztázásán kívül sokkal több, fontos előzetes információra van szükség, hogy a munka elvégzése után a megfelelő eredményt kaphassuk.

Lakásfelújítási kisokos Burkolás

Nedves helyiségek villanyszerelése

A vizes környezet, a fokozott páratartalom miatt különösen nagy körültekintéssel kell eljárni vizes helyiségek elektromos hálózatának kialakításánál, és a fogyasztók üzemeltetésénél.

Lakásfelújítási kisokos Villanyszerelés

Padlóburkolatokról általában

A padlóburkolatok feladata a helyiségek rendeltetésének megfelelő minőségű, tulajdonságú és esztétikai megjelenésű padozat és koptatóréteg biztosítása.

Lakásfelújítási kisokos Burkolás

Mi az a tapadóhíd?

A tapadóhíd egy kültéren és beltéren egyaránt használható, rendszerint folyékony halmazállapotú alapanyag, ami azt a célt szolgálja, hogy megnövelje egy falfelület vagy egy aljzat tapadási tulajdonságait.

Lakásfelújítási kisokos Burkolás

Hogyan kell falat festeni? Előkészítő munkák.

Sokan gondolják úgy, hogy a falfestés könnyű, csak be kell kenni a falat, és kész. A feladat azért ennél nehezebb, nem véletlen, hogy a szakemberek éveken keresztül tanulják ezt a szakmát is.

Lakásfelújítási kisokos Festés, mázolás, tapétázás

Hogyan kell falat festeni? A festés.

A következőkben tehát leírom, hogy hogyan tudsz tökéletes festett felületet létrehozni saját magad. A festéket csak olyan arányban hígítsd, ahogy az a vödrön fel van tüntetve.

Lakásfelújítási kisokos Festés, mázolás, tapétázás

Így ragasszunk gipszkartont!

A gipszkartonozás a modern építőipar egyik közkedvelt belsőépítészeti megoldásává vált az elmúlt néhány évben, aminek az oka leginkább abban keresendő, hogy egy rendkívül sokoldalú, hatékony, gyors, nem mellesleg pedig száraz burkolóanyag, amivel kifejezetten gyorsan lehet dolgozni, ha hozzáértő kezek közé kerül.

Lakásfelújítási kisokos Szárazépítészet
-->
Scroll to Top