Kérjen ajánlatot!
Mobil: +36 30 424 6225 email:nagy.zsolt(kukac)machinator.hu

Egy belvárosi társasház harmadik emeletén található ez a lakás, melyben tulajdonosai egy excluzív orvosi rendelőt álmodtak. A tervezéssel megbízott Akantusz Lakberendezési Stúdió ennek megfelelően, az ingatlan adottságain túl a vonatkozó jogszabályi előírásokat (nemenkénti wc, rendelőnkénti vízvételi lehetőség, mosható felületek stb.) is figyelembe vette. A kialakítás során a legnemesebb anyagok kerültek beépítésre, amelyek mind színvilágukban, mind formavilágukban a modernitáson felül egyfajta örök eleganciát is sugároznak.

A kivitelezés, természetesen, jelen esetben is kihívásokkal teli volt! Mindenek előtt szép feladat volt az anyagmozgatások lekoordinálása, de kihívást jelentettek az ideje korán beszerelt üvegajtók, az aljzatok nem megfelelőssége stb. Ennek ellenére jórészt kifogástalan minőségben sikerült minden kialakítás:

a villanyszerelés, a vízszerelés, a melegpadlózás, a hidegburkolás, a gipszkartonozás és a festés, tapétázás.

Szakembereink minden apró részletre történő odafigyelése, a kivitelezés teljes folyamatában, köszönetet érdemel!

Dícséretes volt a társasházat üzemeltető személyzet (recepciósok, takarítók) segítő hozzáállása is. A megrendelőink rugalmassága és nagyfokú bizalma szintén köszönetet érdemel, a kivitelezéssel párhuzamosan felmerült egyéb, az ingatlanhoz köthető problémák megoldására tett lépéseik, hozzáállásuk, pedig példaértékű bölcsességre utal!A Szerzőről

Nagy Zsolt

Az ingatlanfejlesztés és üzemeltetés területén szerzett sokéves tapasztalatait már jónéhány ingatlanügylet valamint kivitelezés kapcsán sikeresen kamatoztatta. A személyes kapcsolattartást, az ügyféllel való folyamatos kommunikációt, a közös gondolkodást elengedhetetlennek tartja munkája során. Hitvallása szerint: az elégedett üzleti partner a leghatékonyabb reklám, és a vállalkozás fejlődésének nélkülözhetetlen letéteményese!


Scroll to Top