fejléc
a lakberendezés designt visz otthonába


"Sokan úgy gondolják, hogy megbízni egy lakberendezőt vagy lakberendezési stúdiót, egyszerre luxus és egyben az irányítás elvesztésével jár együtt! Szeretnénk eloszlatni ezeket a tévhiteket és bemutatni, miért érdemes szakemberrel dolgozni!
Általános hiba, hogy a felújításánál, belsőépítészeti átalakításnál vagy lakás berendezésénél a tulajdonos sokszorosan túllépi az anyagi lehetőségeit és a végén adósságokba veri magát. A lakberendező elsődleges feladata, hogy a költségkereteket és az újításokat párhuzamba állítsa. Bármennyire is meglepő, ha lakberendezővel dolgozik együtt az esetek többségében kevesebbet költ, mintha egyedül végezné a felújítást. "A lakberendező sok apró, de annál költségesebb hibától kíméli meg a tulajdonost, ugyanakkor egységesíti a kialakítás koncepcióját. Előre elkészített pontos tervek nélkül, szinte sosem lesz a végeredmény egyenlő a tervezettel. A lakberendező segít abban, hogy a végeredmény pont olyan legyen mint amire vágyott, ráadásul nagyon sok időt takaríthat meg! Tömören a lakberendező segít abban, hogy a végeredmény tökéletes legyen, a megrendelő biztosan beleférjen a tervezett költségvetésbe és időt, pénzt takarítson meg!"

Miben segíthetünk Önnek?

Az Akantusz Lakberendezési Stúdió lakberendezője segít kiválasztani az Önhöz legközelebb álló stílust. Így otthona személyiségét fogja tükrözni. Összehangolja a funkciókat és a formákat, hogy a lakása nem csak gyönyörű, de élhető is legyen. Megoldásokat kínál a felmerülő problémákra! Az Akantusz Lakberendezési Stúdió lakberendezője biztosítja, hogy a munka elkészüljön időben és a tervezett költségeken. Segít a megfelelő, kipróbált szakemberek kiválasztásában, vagy akár mi magunk végezzük el a kialakításokat. Megbízás esetén a lakberendező folyamatosan felügyeli a munka folyamatát, lekoordinálja azt, hogy minden zökkenőmentesen haladjon. A lakberendezők, lakberendezési stúdiók a kereskedések sokkal szélesebb választékához férnek hozzá, ráadásul rajtuk keresztül, sokszor a piaci ár alatt juthat a végső berendezési tárgyaihoz. Nem kell megannyi kereskedést körbejárnia; Önnek már csak az elképzeléseihez leginkább illő tárgyak közül kell választania!

visszalépés


lábléc