fejléc
ingatlanvásárlás előtt


A legtöbb lakásvásárló számára a lakásvásárlás több hónapos, de nem ritkán előfordul, hogy másfél, két évig elhúzódó fárasztó procedúra. Ez idő alatt az emberek sok energiát és időt vesztegetnek el, valamint rengeteg bosszúság éri őket. Amikor pedig végre vásárlásra szánják magukat, nagy részük nem elégedett a választással.Tulajdonképpen nem kellene, hogy így történjenek a dolgok. Néhány hét, legfeljebb egy hónap alatt is meg lehet találni a megfelelő lakást, házat, azonban ehhez szükség van némi előkészületre és felkészülésre.Ezeknek az előkészületeknek az elmulasztása okozza azt, hogy hosszú ideig nem sikerül jó ingatlant találni, vagy a megvásárolt ház, lakás mégsem felel meg az igényeknek igazán.

Az első dolog, amit át kell látni az ingatlanvásárlással kapcsolatban, hogy milyen feladatokkal jár a dolog, és mibe kerül majd.
A leggyakoribb keresési módok:
újsághirdetések nézegetése,internetes keresők böngészése,nagyobb ingatlanközvetítő cégek honlapja,városjárás és eladó táblák, vagy oszlopra ragasztott hirdetések nézegetése, ingatlanközvetítők felhívása és megkérése, hogy küldjenek ajánlatokat e-mailben.
A legelterjedtebb lakásválogatási módszer:
hirdetésekben szereplő képek átnézése, eladó kikérdezése telefonon keresztül,minden szóba jöhető helyszín bejárása és megnézése,tanácstalanság esetén, ismerős véleményének kikérése.
Ügyvéd találás a szerződéskötéshez:
ismeretségi körből bárki, csak ügyvéd legyen, vagy ismerősök megkérdezése, tudnak-e egy jó ügyvédet.

A fenti módszerek elég sok energia és idő ráfordítást igényelnek, ezért érdemes átgondolni a következőket:
Hány hirdetési újságot kell venni, amíg megtalálja a megfelelő ingatlant? Mennyi időt kell böngészgetni az Interneten? Mennyit pénzt költünk a telefonálgatásra a különböző hirdetésekre? Mennyi időbe és pénzbe kerül utazgatni? Van akinek számíthat a műszaki szakértelmére, vagy szakembereket kell hívnia? Van ügyvédje? És az ügyvéd ismerőse járatos az ingatlan-jogban?

Mi megkönnyítjük a dolgát, megkeressük az Ön számára legmegfelelőbb ingatlant!

Mit nyújtunk Önnek, ha ingatlanvásáláshoz igénybe veszi tanácsadói szolgáltatásunkat:
Folyamatosan, a teljes ingatlankeresési, kiválasztási és megvásárlási procedúra folyamán, kiemelt figyelmet fordítunk az Ön ingatlanvásárlási szempontjaira, igényeire.
Ügyelünk arra, hogy a lehető legjobb házat, lakást találja meg, és azt a legjobb feltételekkel a legkevesebb zökkenővel vásárolhassa meg.
Pontosan tájékoztatjuk Önt arról, hogy a megfelelő ingatlan milyen előnyös és/vagy milyen hátrányos tulajdonságokkal rendelkezik.
Megfelelő szakembereket biztosítunk az ingatlan esetleges műszaki vizsgálatához, vagy szükség szerinti javításához, átalakításához.
Állandó kapcsolatban leszünk Önnel, hogy Ön mindig tudhassa, hogy éppen mit és hol érdemes megvásárolnia.
Elkötelezetten képviseljük Önt az ingatlan megvásárlásának egyeztetései során, illetve a teljes folyamatban.

Dolgozzon velünk és tartalékolja az energiáját a költözésre és az azzal járó kalandokra!


visszalépés

lábléc